BOLIGER OG BELIGGENHET

TANGEN HAGEBY
Det blir flere ulike typer leiligheter å velge blant – alle med  gjennomgående god standard, to eller 3 soverom og balkong. En åpen stue- og kjøkkenløsning gir luftige og lyse rom. Flere leiligheter får også lysinnslipp fra to sider av boligen som gir en ekstra romslig og luftig følelse. Leilighetene er planlagt med ekstra takhøyde.

Førstegangskjøper?

For førstegangskjøpere kan det å komme seg inn på boligmarkedet kanskje virke uoverkommelig.

Det har vi i HABO tenkt på, og vi tilbyr nå disse leilighetene slik at også du som ung har mulighet til å kjøpe din egen bolig.

Ta kontakt med oss i HABO eller DNB Eiendom.  Vi gir deg gjerne tips og råd om hva som skal til for at du skal komme deg inn på boligmarkedet. Eier du bolig fra før, men ønsker å kjøpe og flytte til ny leilighet, så kan vi veilede deg ved eventuelt salg av din tidligere bolig også.

Ønsker du litt mer enn standard leveranse, sjekk ut vår oppgraderte pakke.​

SOM STANDARD LEVERES BLANT ANNET:
• Kjøkken i slett hvit utførelse
• Laminatgulv
• MDF på vegg i et utvalg farger​

MED OPPGRADERT LEVERANSE FÅR DU BLANT ANNET:
• Kjøkken i ønsket utførelse
• 1-stavs eikeparkett
• Malte vegger med ønsket fargevalg
• Downlights i oppholdsrom​

BELIGGENHET

OMRÅDET

Tangen Hageby ligger rett ved sentrum i Tistedal. For mange er området Tangen Hageby også kjent mest kjent som «Mattis-tomta». I det gamle bygget på tomta, har det vært drevet matbutikk i over 50 år. Nå skal det gamle bygget erstattes med 20 nye leiligheter fordelt på to bygninger. 

Har du ikke smakt Kringla spesial ennå, så anbefaler vi det.  Det må jo være verdens beste sjokoladekake! Og den får du servert midt i «Tisdær´n.» Fiskepuddingen fra Tistedal Delikatesse er et begrep i Tistedal og Halden. Oppskriften har vært en godt bevart hemmelighet siden bedriften ble startet opp i 1946. 

HERLIG NATUR

Er du glad i å være ute i naturen? Bor du Tistedal, er det ikke langt til de små og store naturopplevelsene. Tett på ligger Vadet og Vedenskogen. Området byr på mange fine turmuligheter og er i bruk hele året. 

«HEIA DÆR´N»

TTIF’s idrettsanlegg ligger idyllisk til ved Femsjøens bredder. Her er det virkelig lagt opp til aktivitet og trivsel for barn og unge, enten du vil spille fotball eller håndball.